Project
Lopend

IJsselkaravaan Omgevingsvlogs

Geplaatst op 24 januari 2021, 20:06 uur

Weet jij een plek in Olst-Wijhe die voor jou extra toekomstwaarde heeft? Maak er een vlogje over!

Eetbaar Olst-Wijhe doet mee aan de IJsselkaravaan, onderdeel van de bekende kunstmanifestatie de IJsselbiënnale. Het project zoekt naar verhalen van inwoners over plekken in de regio, en de waarde die deze voor hen hebben. Olst-Wijhe is één van de 8 'haltes' waarvan we op deze manier iets aan elkaar kunnen laten zien. 

Is er zo'n plek met extra toekomstwaarde voor jou, en wil je daar iets over delen? Dan kun je ervoor kiezen om mee te doen met een digitale 'ansichtkaart', maar ook om zelf een 'omgevingsvlog' te maken - of te laten maken.

In het eerste geval neem je je telefoon mee naar die plek, en vertel je waarom die voor jou toekomstwaarde heeft - in 1 of maximaal 2 minuten. De andere optie is om je te laten filmen door onze vloggende vrijwilliger, die je ter plekke komt interviewen en de boel ook keurig monteert. Zie alle vlogs hieronder!

Vragen of suggesties? Mail eetbaarolstwijhe@gmail.org

 

Gewenst resultaat Een verzameling Omgevingsvlogs die blijft groeien, en steeds meer beeld geeft van waardevolle plekken in de omgeving van Olst-Wijhe, en de mensen die daar oog voor hebben.
Illustration
 


Deel dit: