Persoon

Maartje Zaal

Bewoner
Mijn werk en hobbies

Met een achtergrond in volksgezondheid, leefstijl, duurzaamheid en zingeving, ben ik me nu aan het verdiepen in permacultuur, voedselbossen en het creƫren van verbinding met anderen, jezelf en de natuur. In de praktijk doe ik nu ervaring op in een voedselbos in Zeewolde (op de Thuishaven www.thuishaven.org), hier help ik ook mee met Tiny Houses bouwen en ben ik verantwoordelijk voor de (permacultuur)moestuin. Voor mij is kunst, dans, theater en het doen van rituelen belangrijk om je te kunnen uiten, dingen te kunnen verwerken, en essentieel voor innovatie. Dit is dan ook iets wat ik graag zelf doe (schilderen, dansen etc.) en graag bied ik een platform voor anderen om zichzelf te kunnen uiten in die zin.

Mijn droom

Het is mijn droom om met een kleine groep op een locatie te beheren, waar een voedselbos is om ons van eten voorziet, er ruimte is voor tiny houses, voor coaching en (creatieve) therapie, zingeving en kunst!

Mijn expertise

volksgezondheid, leefstijl, gedragsverandering, dialoog, website onderhouden, tekenen, schilderen, koken, coachen, inspireren, (eco)systeemdenken, voedselbos, permacultuur, Klimaatcoach (Klimaatgesprekken).

Mijn mogelijkheden

initiator (eigen voedselbos), (creatief) ondersteuner van (andere) projecten.

Relevante ervaring

Young Professional bij Chaingemakers, bestuur bij Europese Studentenvereniging AEGEE, trainer duurzaamheid, Klimaatcoach (Stichting Klimaatgesprekken).