Maartje Zaal

Bewoner
Mijn werk en hobbies

Met een achtergrond in volksgezondheid, leefstijl, duurzaamheid en zingeving, ben ik me nu aan het verdiepen in permacultuur, voedselbossen en het creëren van verbinding met anderen, jezelf en de natuur. Ik werk bij de Green Office Movement als coördinator. Ik heb een tijd vrijwilligerswerk gedaan in een voedselbos in Zeewolde (op de Thuishaven www.thuishaven.org), hier hielp ik ook mee met Tiny Houses bouwen en was ik verantwoordelijk voor de (permacultuur)moestuin. Voor mij is kunst, dans, theater en het doen van rituelen belangrijk om je te kunnen uiten, dingen te kunnen verwerken, en essentieel voor innovatie. Dit is dan ook iets wat ik graag zelf doe (schilderen, dansen etc.) en graag bied ik een platform voor anderen om zichzelf te kunnen uiten in die zin.

Mijn droom

Het is mijn droom om met een kleine groep op een locatie te beheren, waar een voedselbos is om ons van eten voorziet, er ruimte is voor tiny houses, voor coaching en (creatieve) therapie, zingeving en kunst!

Mijn expertise

volksgezondheid, leefstijl, gedragsverandering, dialoog, tekenen, schilderen, koken, coachen, inspireren, (eco)systeemdenken, voedselbos, permacultuur, Klimaatcoach (Klimaatgesprekken).

Mijn mogelijkheden

Creatief en sociaal ondersteuner & verder ontwikkelen van mooie projecten.

Relevante ervaring

Young Professional bij Chaingemakers, bestuur bij Europese Studentenvereniging AEGEE, trainer duurzaamheid, Klimaatcoach (Stichting Klimaatgesprekken).

Organisaties van Maartje
Organisaties waaraan Maartje verbonden is
Projecten waaraan Maartje bijdraagt