Henk Willem Tiktak

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Henk Willem?

Ik woon sinds 2017 op de Platvoet samen met Babette. Onze 3 kinderen zijn inmiddels uitgevlogen. 

Mijn werk en hobbies

Als adviseur bij de Coöperatieve Samenleving help ik enthousiaste initiatiefnemers hun eigen gebiedscoöperatie op te zetten en in te richten. Op deze manier kunnen inwoners verantwoordelijkheid nemen over hun eigen gebied om zo vanuit een gelijkwaardige positie in gesprek te gaan met de andere 2 spelers in het gebied; Het publieke veld en het private veld. Zo ontstaat er een publiek-burgerlijk-private samenwerking.


Daarnaast ben ik initiatiefnemer van Stichting Projectkompassie. Vanuit deze organisatie leren we jongeren hoe ze in projecten kunnen deelnemen vanuit verschillende rollen. In een aantal jaren (meestal naast hun studie) ontdekken ze door verschillende projecten te doen vanuit hun eigen interesses wat er te doen valt in de wereld en waar ze een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren. In die projecten leren ze zichzelf en anderen beter kennen door veel feedback aan elkaar te geven. In deze projecten werken ze met andere studenten, jong professionals en professionals in het werkveld.


Mijn hobbies zijn rugby, sporten, bergwandelingen en gezellig een biertje drinken in de kroeg. Het liefst met een goed gesprek

Mijn droom

Met z'n allen verantwoordelijkjheid nemen voor elkaar en onze eigen leefomgeving en die van anderen, zodat moeder aarde trots op ons kan zijn.

Organisaties van Henk Willem
Projecten uitgevoerd door Henk Willem
Projecten waarvoor Henk Willem contactpersoon is
Activiteiten van Henk Willem
Bekijk Henk Willem Tiktak ook in