organisatie

Holsto Tuinen & Buitenleven

Onderneming

Groencentrum en Kwekerij
In het groencentrum staan naast de bekende planten, bomen en heesters ook bijzondere soorten die u bij reguliere tuincentra niet tegenkomt. Het grootste deel van deze beplanting is duurzaam gekweekt. Naast groene invulling van de tuin kunt u bij ons ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment (ecologische)bestrating en leuk tuinmeubilair van duurzame kwaliteit.
De combinatie hoveniersbedrijf en groencentrum maakt dat u bij ons terecht kunt voor advies met vakkennis, al uw tuinplanten, tuininrichting, en de aanleg van uw tuin. 

Onze hoveniers hebben twee groene handen met oog voor kwaliteit en de natuur. Wij hechten waarde aan de levende tuin en houden met de inkoop van materialen rekening met mens en milieu. Als lid van ecologische vakgroep De Wilde Weelde staan we voor het werken vanuit een milieubewuste visie. De natuur ondersteunen we graag, daarom spuiten geen gif, gebruiken we ecologische bemesting en zoveel mogelijk bio- of ecologisch gekweekte beplanting of (fruit)bomen. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VHG en bieden u daarmee garantie en zekerheid.

Thema Beplanting en de levende buitenruimte
Illustration
 
Deel dit: