organisatie

Stichting Projectkompassie

Non-profit, Onderneming

Wij begeleiden studenten en young professionals om Projecten te doen als kompas om je passie te vinden.


Young professional programma
Jezelf verder ontwikkelen tijdens het traineeship. Projectmanagement, leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Ik leer organisaties kennen en ervaar in welke omgeving(en) ik het meest tot mijn recht komt.


Via de Transitieschool ontwikkel je je als je van waarde wilt zijn voor de (oprichting van) gebiedscoöperaties. Deze school is een samenwerking van Aeres, Ecoschools en Projectkompassie. Op verschillende momenten zoeken we aansluiting bij elkaar. We volgen modules bij elkaar of nemen deel aan elkaars workshops. Onze netwerken zijn met elkaar verweven.


Wat we doen?


Krachten bundelen in het gebied. Wij geloven dat het mogelijk is om zowel ecologisch, economisch als sociaal de wereld in balans te brengen. Er is genoeg en voor iedereen is plek. Gezondheid en veiligheid, circulariteit en inclusiviteit is in elk gebied mogelijk, nee: noodzakelijk. En de mensen en lokale bedrijven in elk gebied weten wat er nodig is voor hun omgeving. Deze kennis bundelen wij in gebiedscoöperaties, ondersteund door de omgevingswet en het Europa van de Regio’s en in samenwerking met De Coöperatieve Samenleving.


In samenwerking met Aeres en Ecoschool verzorgen wij de opleidingen en begeleiding voor de change agents, mediators en umpires in het programma ’Het gebied is de k(l)as’ en brengen wij mensen en organisaties bij elkaar d

Deel dit: